mY pRiends

Friday, June 11, 2010

sUami ku..MOHD FADZIL CHE OMAR

Posted by mamavoke2016 at 7:10 PM





aku mengenali suamiku..tidak lama..kerana kami tidak mengenali hati masing2...ceritanya aku syok kat member dia...hensem n banyak duit...aku selalu kuar ge jalan wif my priend ni...n lama dalam 1 month cam tu tiba2 dia muncul(my hubby)..aku pun tangkap lentok lah,aku bkn leh tgk hensem sikit.mulalah gatal naik kat 1 badan....satu hari tu dia tak couple ngan aku tapi kwn nagn member aku tapi di ni panas baran tak kira lah baru kenal o tak...member aku merajuk lah bb member aku sowg tu rancang nak tinggal kan dia..saje main2. patu tiba2 dia bla tinggal kan kitaorg yg tgh minum kat kg baru...n then...dia ni bwk motor nak amik dia lah..tapi dia taknak naik...so dia ngmauk patu suh naik jugk nak hantar blik...aku pun pujuk member aku ,,bg tau kitaorg main2 jer...sampai kat taman titiwangsa kami lepak kat sana...sampai 3 pagi aku pun ajak suma balik...balik tu member aku tidu umaha aku..bb mak dia bising kalu balik lewat..kalu kat umah aku line clear bb bapak aku tak duk sekali kan..hahahah.(nakal 2)ehmm...bermulalah pagi tu....aku dapat panggilan tel dari dia(hubby aku)dia nak ckp dgn member aku kebetulan member aku dah balik mak dia jemput...n aku pun gayut ngan dia..tanya mcm2 lah..smpai aku leh tangkap cintan lah,,,hahah..bermula lah aku ngan dia kwn2 sampai kejinjang pelamin.....kami bercinta dalam alam perkahwinan,dah 6 tahun aku masih mengukuhkan ikatan tali kekeluargaan ini dan mendapat cahaya mata yang sulung lelaki n second gurl....nak tambah mungkin lagi 10 tahun kot..skg nie nak cr duit tak stabil lagi ....cinta ini buta..dan tak leh dipaksa..percayalah suami anda seharusnya..anda mempercayai seadanya.....amin..




ehmm ni masa ngah pakai pangkat ....
huhuhu....tak sangka jodoh ku dgn seorg askar.......
inilah my hubby skg dah pangkat
KOPERAL MOHD FADZIL















ini masa hubby aku khusus kadar yang terakhir selama 4 bulan aku tunggu dia balik............huhuuh sedih sgt ditinggal kan

0 comments:

Post a Comment

 

mamavoke2011 Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez