mY pRiends

Friday, June 11, 2010

faMily daY aT gENtInG hIgLnDS...

Posted by mamavoke2016 at 6:27 PM











Inilah genting Hingland...............
Aku pergi ke sana bersama family aku(family mertua ku)
Takda pa aku nak citer kat kowg....suma mesti dah pege kaN..aku pergi di jemput oleh mertua ku...yg amat aku sayangi.walau owg ckp mertua vs dgn menantu ..?itu anggapan yg salh..tapi ada setengah pihak kata benci lah nak balik umah mertua...huhuhuh..aku raya je balik sana .sbb kay sini (kl)aku mmg kampung sini.tapi atuk n nenek aku bleh mak n ayah ada jugak kmpug..tapi kadang2 blik lah..bb tak happening sgt.eeehhh...apa citer nie..aku salah lah..nak citer pasal genting higland.

nie masa ngah tunggu diorg datag pickup kitaorg(myfamily)at home..samapi kepala anak aku yg fist tu belaga ngan tiang semasa dia main diluar...tak sabar2 lah katakan .........eish22..aku rasa nak pelempang je muka dia...tapi budak (ngan siap2kan diri patu aku jugak kena marah ngan ayah nya)eee geram .. :( . lama jugak lah aku tunggu bb aku nya family tu sesat nak mai sini tau...ye lah sejak aku kahwin baru harini sampi kat umah ku syurga ku..ahaks...(poyo)..







nie kami dah smpai di hotel fist world..malm pertama semua tido satu bilik ko tau....adios tul..tak rasa nak tido je kalu suma dah menyompit kat sebolah sano sini......nak solat pun ken sempit2....sian den ni ha,....hukhk..tapi kalau dah penat sgt yelah time tu hari jumaat aku balik kejer terus siap2 nak pge dah..last2 sampi kul 9 mlm..tau aku tido lu..takpe..brg suma dah pek awl2 dah...heheh k lah ge cite lain lak erk...










ehmm..argh baru bangun tido..nomei tak my bina ...huhuhu

0 comments:

Post a Comment

 

mamavoke2011 Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez