mY pRiends

Friday, June 11, 2010

dRama2 yNG aKu mINT sNGaT lH.......HuK

Posted by mamavoke2016 at 6:53 PM

INILAH CINTA BALQIS........................
EPISOD NYA TELAH BERAKHIR...
JIKA DITAYANG KAN SEKALI LAGI PADA BELAH MALM MUNGKIN SEMUA PENONTON AMAT SUKA...KERANA ADA YANG KERJA PADA BELAH PETANG(pendapat aku lah...kuang2)
hahahah...best tau citer nie....last22 kahwin jugak dgn hassan..tulah dinamkan kita merancang tuhan yang menetukan...ahahah...sedih bangat tau..kesian kat si qis tu(nam panggilan manja).asyik kena campk sn campak sini..aku tgk pun cam geram je,,eee knp dia mcm nie..adios(eee..geram) :(..setipa hari balik kejr mesti nak layan cite ni dulu..time tgh2 uat kuih lah..hakaakaak lah..ada cite lagi t aku update yang aku minat jer...;ah
hahaha....tak tau nak update...apa bb skg nagh layan citer nA O mei...heheheh,...tapi citer dia best cuma mula2 slow lah.............
tapi setelah anak nya membesar...huhu adi putra hensem nya......
,lyan lah dlu t dah abis saya update erk

0 comments:

Post a Comment

 

mamavoke2011 Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez