mY pRiends

Friday, June 11, 2010

CERIta PanAs....( " ')

Posted by mamavoke2016 at 6:55 PM
EHMMM.....bermula lah seorg sahabat yang aku kenali dari sekolah lagi.....dia nie..seorg yang hiperaktive...(mcm baby lak)tapi aku rasa...aku mula suka kwn ngan mereka..bermulalah..





pada aku berumur belasan tahun...aku sekolah menengah,..aku mula berkawan dengan kwn2 yang agak aku leh masuk kepala lah...mula di tingkatan 1 aku baik je...yelah time tu baik bb tak kenal kwn n lawan...lama2 tu aku mula berkawan dengan semua owg..
samapi lah di tingkatan 5 aku mash lagi berkawan dgn geng 2 aku lah....wan,ila,n suzie..mmg rapat gila lah satu kelas dr form 4 lagi.sekarang ni kami masih berkawan dengan nya.......
kalu bb gaduh2 nie cikgu paling marah kat geng 2 aku lah,,bb aku nie anti geng2 india./.mmg tak leh bla lah...adalah sorg bernama batuma...mmg mulut dia adios bengang je..aku malas nak gaduh tapi bila2 mem au hasut2 aku aku pun buat langar2 bdan..(huk)langgar punggung) "<
tiba2 dia ngamuk dia tumbuk aku bengkak lah muka sebelah nie..
eee geram nyer aku nak tumbuk je..cikgu dah dtg kelas aku...aduh dgn tak puas hati nya aku ingat nk report kat sing(displin tau)last2 dia report dulu...huhuh aku pun apa lagi kena mengadap dgn cikgu tu lah...




and dapat lah 1 rotan di tangan adios sakit bangat




mcam ni lah cikgu aku mengayakan rotan nya didepan aku .....SAKIT CIKGU!@!!!!!!!

0 comments:

Post a Comment

 

mamavoke2011 Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez