mY pRiends

Friday, July 16, 2010

geNTing pArk..LAma dAh..TAhun ni GAk

Posted by mamavoke2016 at 9:38 PM 0 comments


INI MASA DI DLM BILIK AMIK DR TINGKAP HOTEL FIST WORLD


INI baru bgun tido...smgt nk main kat park......comel te saYA :)




INI BILIK kami kat fist world......

ini haikal ngn naik yang biasa2 je...

ini nak balik dah....tapi sgt2 tak best lah sbb cuaca tak cukup baguis..asyik hujan je..baru nak naik yg paling famous tu..tapi tak kesampaian..hehehe

k lah..bye nak balek dah ....t update lahlgi

SeIRAs..Tak??

Posted by mamavoke2016 at 9:31 PM 0 comments
sEiras tAk....Ini LAh ank ku...SEmasa SAMA2 MAsa UMUr...5Bulan KOt..(Lupa Lol)

Aku MaSAk tIME kerjA..

Posted by mamavoke2016 at 7:31 PM 0 comments
sEkAranG Ni TiAP3..HAri..WAktu KERja..AKu MEmASak


ini lah mAsaKan keGEmarAn suAmi ku..heheh IKAN CENCARU BELAH BELAKANG....


nak kaTA semiNGGu mesti Kena masak..mlm TAdi pun masak>>>huhuh..Letih2..tAkpe uNTuk Suami terSyanng..heheh




dah BebeRapa hAri diA asyik Suh mAsak...sELaLunya dia AKan suh MAsak sabtu AHD je...kLI ini dia MMG nak TGk aku Rajin ATau Tak..aku TaK peNah nK bantH..takut sUAmi tu...






ini pun Salah Satu fabrote...hUbby Ku...heheh AYAM GORENG KUNYIT...


DalaM seminggu Mesti Ada GAk..hehe


Semua2 NI aku tak PEnah nKMasaAk n tAk pandaI pUn...huBBY ku Ajar..n Aku selalu BAlik kMpung so Aku tGk mAk mertua Ku masak..sedaP ooo Owg Penang MAsAK...kALu gulAi lagi sDAp AKu pANdai GAk..hehehe




aKU Paling Suka bIla AKU belAjr mAsak GULAI KETAM fROM PENANG....



Ni pun kesuKAan laki ku..Sedap nKA Kata mmg selALu masaK...aku INgat suSh ,ruPAya LAgi senG..dari SAngkaan Ku...





OK laH nI ADA MakanAn KEgemAran sUAMiku.............MOHD FADZIL



I LOVE U ForEVER Ever....................



Tuesday, July 13, 2010

AkU MEnGaNDUNG.....

Posted by mamavoke2016 at 10:49 PM 0 comments
kini aku hamil 4 bulan ......rasanya cepat masa berlalu.aku dapat rasakan pembesaran ank ku semakin lama semakin membesar.Aku tidak sabar n nak tahu samaada laki atau perempuan ,tapi aku tak kisah mana2 sbb aku now dah ada sepasang.. :P .

lepas ni nak pikir nak beli barangan baby plak...aduh baru tahun lepas prepay now prepay for the baby now...heheheh.mana aku letak benkung tah..adios laki aku tahu habis aku..sekali beranak 1 set nak baru je....lain lah tahun lepas sbb benda dah lama 5 tahun kan..so boleh lah beli..ni baru setahun dah hilang...ha..bisibg lah laki aku..but aku nak kemas t nak cari...kat umah

barut dah sedekah kat owg yela,,ingat lmbat lagi..last2 ada plak....rezeki...suma nak kena beli untuk baby ni...full set lah...adios..tapi aku nak beli sikit2 tahun ni..tak nampak sgt lah aku hilangkan.hehe..t nak beli wif my priend..je...ok sikit kalu ge ngn hubby adoh....cepat lah ....ni lah..payu buat muka..nak beli pun malas,,,owg pompuan mesti pilih yg betul2..kalu tak t balik umah..nyesal...heheh

ok lah..nak tido jap ada lagi 10 minit ok lol...bye...
 

mamavoke2011 Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez