mY pRiends

Tuesday, July 13, 2010

AkU MEnGaNDUNG.....

Posted by mamavoke2016 at 10:49 PM
kini aku hamil 4 bulan ......rasanya cepat masa berlalu.aku dapat rasakan pembesaran ank ku semakin lama semakin membesar.Aku tidak sabar n nak tahu samaada laki atau perempuan ,tapi aku tak kisah mana2 sbb aku now dah ada sepasang.. :P .

lepas ni nak pikir nak beli barangan baby plak...aduh baru tahun lepas prepay now prepay for the baby now...heheheh.mana aku letak benkung tah..adios laki aku tahu habis aku..sekali beranak 1 set nak baru je....lain lah tahun lepas sbb benda dah lama 5 tahun kan..so boleh lah beli..ni baru setahun dah hilang...ha..bisibg lah laki aku..but aku nak kemas t nak cari...kat umah

barut dah sedekah kat owg yela,,ingat lmbat lagi..last2 ada plak....rezeki...suma nak kena beli untuk baby ni...full set lah...adios..tapi aku nak beli sikit2 tahun ni..tak nampak sgt lah aku hilangkan.hehe..t nak beli wif my priend..je...ok sikit kalu ge ngn hubby adoh....cepat lah ....ni lah..payu buat muka..nak beli pun malas,,,owg pompuan mesti pilih yg betul2..kalu tak t balik umah..nyesal...heheh

ok lah..nak tido jap ada lagi 10 minit ok lol...bye...

0 comments:

Post a Comment

 

mamavoke2011 Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez