mY pRiends

Wednesday, February 23, 2011

HAri2 Punya KErja..................

Posted by mamavoke2016 at 6:10 PM 0 comments
















hOtdog sebelum digoreng......................

Tuesday, January 18, 2011

my new baby..........35 day now

Posted by mamavoke2016 at 2:47 AM 2 comments

namanya NUR LIYANA BINTI MOHD FADZIL......
ini anak aku yang lahir pada 15/12/2010
ini anak aku yang last kot...korag rasa..hahaha(entah2 ada lagi)
lahir kat serdang sbb putrajaya full...................so byk kenangan pahit2 sgt lahirkan di hosp yg tak penah aku pege...walau sakit sikit.....
so now aku dalam pantang dah 35 day now....but aku masih still mengamalkan diet2...hehehehe
k laha tak tau nak ckp pe...

but aku dh lepas sumanya......t aku citer pengalaman lahirkan baby aku yang cute ni huhuhuh
 

mamavoke2011 Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez